TOKÁŇ DĚVÍN.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 




INGREDIENCE: 400 g vepřové kýty, 50 g oleje, 50 g cibule, 1 feferonka, 75 g leča, 50 g šlehačky, 50 g kysané smetany, sůl, mletý pepř, citrón, 1/2 lžičky mleté papriky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na tenké řízečky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme v chladu odležet. Na druhé části oleje zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso a prudce opečeme. Postupně přidáme mletou papriku, lečo, nakrájené feferonky, šlehačku a krátce povaříme. Při podávání dáme na každou porci lžíci kysané smetany a plátek citrónu. Příloha: rýže, těstoviny nebo opečené brambory.



TOKÁŇ  DĚVÍN. TOKÁŇ  DĚVÍN.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1347 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz